Bemutatkozunk

Ötletből valóság

Az IgenDebrecen startupper és társadalmi vállalkozóképzés egyik csapataként indultunk 2015-ben. A projektünk célja az volt, hogy 3 hónap alatt megteremtsük egy gluténmentes, friss péktermékeket előállító pékmanufaktúra alapjait. A feladatot sikeresen vettük, és meg is nyertük a képzést záró versenyt.

A rengeteg pozitív vásárlói visszajelzéstől ösztönözve, további célt tűztünk ki magunk elé! A képzés során megszerzett értékes tudásra, tapasztalatokra és iránymutatásokra alapozva, arra vállalkoztunk, hogy az országban élő lisztérzékeny embernek segítsük a mindennapjait azzal, hogy minőségi alapanyagokból készült, friss, finom, gluténmentes kenyeret és alapvető pékárukat állítsunk elő a Glulu Pékmanufaktúra márkanév alatt.

Glulu's Free From® since 2018

Az első 2 év tapasztalaira alapozva, 2018 év elején komoly szemléletváltáson estünk át. A nemzetközi piacokon való megjelenésre előkészülve új márkanév alatt, megújult külsővel, Glulu's Free From néven kezdtük el forgalmazni a termékeket.

A gyártás során tartósítószer nélküli, válogatott, minőségi és természetes, kizárólag gluténmentes alapanyagokból összeállított, saját fejlesztésű lisztkeverékeket használunk. Új technológiával, kizárólag édes sütiket, sós snackeket, valamint gyorsfagyasztott péktermékeket készítünk.

Az évek során sikerült a legmodernebb élelmiszeripari gépeket és berendezéseket beszereznünk, így mára viszonylag alacsony arányú emberi erőforrás felhasználásával is képesek vagyunk nagy mennyiségű terméket előállítani.

A Glulu's Free From finom és gluténmentes világa

Szárazárú portfóliónk egésze mentes a gluténtól, tejszármazékoktól és a tojástól, jelentős része pedig cukrot és élesztőt sem tartalmaz, így igen széles rétegnek tudunk rágcsálnivalót kínálni. Édes aprósüti, sós snack, cukormentes keksz kínálatunkból a lisztérzékenyek, cukorbetegek, a tejtermékekre érzékenyek mellett az IR és FODMAP diétát tartó, valamint vegán konyhát kedvelők is találnak biztonsággal fogyasztható termékeket.

Nem használunk tartósítószert, mesterséges adalékokat és földimogyorót sem. Sütőüzemünkben kizárólag kiváló minőségű, gluténmentes alapanyagokkal dolgozunk, melyeket minősített beszállítóktól szerzünk be. Termelésünk szigorú higiéniai és technológiai szabályok alapján zajlik, melyet a szakhatóságok mellett az Európai Vegetáriánus Szövetség hazai képviselete is auditál. Fogyasztóink számára a hivatalos, Európai Vegetáriánus Védjegy (a vegán és vegetáriánus termékek elismert minősítési tanúsítványa) mellett, 2019. decemberétől az AOECS által auditált, nemzetközi áthúzott búzakalász szimbólum nyújt nemzetközi, minőségi garanciát. 2019-től a márkanevünk és logónk, Európai Uniós védjegy oltalom áll.

Partner hálózatunk

Büszkék vagyunk rá, hogy finomságaink már az ország minden pontján, sőt a szomszédos országokban is elérhetőek, és viszonteladói körünk dinamikusan fejlődik. Termékeinket a kezdetek óta mindhárom országos elérésű, reform élemiszer nagykereskedelmi áruház (Bijó, Mediline, Herbaház) is forgalmazza. Az elmúlt években több élelmiszer-üzletlánc polcaira is sikerült bejuttatni a termékeinket.
Ha szeretnéd, hogy kedvenc szaküzletedben is megtaláld termékeinket, kérd az üzletvezetőt, hogy szerezze be neked, vagy ajánld figyelmünkbe az üzletet, és mi felvesszük vele a kapcsolatot!

Teljes kínálatunkat megtalálod, webshopunkban. Gyere és fedezd fel a Glulu's Free From egyedi ízvilágát!